(brood) Bakker gezocht

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde (brood) bakker in Gorinchem. Bakker Bas is een waar begrip in de regio. We hebben een specifiek assortiment waarvan diverse producten in de prijzen zijn gevallen. Wij vinden het belangrijk om ons aanbod te blijven verbeteren en vernieuwen. Wil jij hieraan bijdragen? Je werkt iedere dag samen met o.a. de eigenaar om de lekkerste broden, taarten, koekjes en hartige snacks te maken.

Je komt te werken in een klein team waar jouw input gewaardeerd wordt. Samen maken jullie de lekkerste producten voor Gorinchem en omstreken. Je begint ’s-Nachts met het mengen, rijzen en bakken van de broden. Richting de ochtend zorg je dat het kleinbrood klaar is. Zo ligt de winkel bomvol met lekkere verse producten. Vervolgens ga je aan de slag met het aanvullen van de voorraad koeken en hartige snacks.

Doordat wij al jarenlang bestaan hebben wij een variatie aan vaste en nieuwe klanten. Dit contact maakt jouw werk alleen maar leuker! Gepaard met de ruimte die er is voor ideeën en vernieuwing, is dit een afwisselende (brood)bakker functie waar jij jouw passie volledig in kwijt kan.

Je werkt van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk is dit in overleg bespreekbaar. Wij denken graag met je mee.

Wat breng jij als (brood) bakker mee?
Je hebt al een flinke berg ervaring als bakker in andere bakkerijen, je kan goed samenwerken en schakelt hierdoor snel.

Wat zijn de voordelen van werken bij Bakker Bas?
Je werkt in een klein team van twee personen (met jou drie), je krijgt korting op producten uit de winkel, je krijgt een salaris o.b.v. jouw ervaring deze zal liggen tussen de € 1800,-en €2500,- bruto per maand en ieder jaar een bedrijfsactiviteit.

Ben jij de enthousiaste en bekwame bakker die wij zoeken? Solliciteer dan snel en hopelijk drinken wij op korte termijn samen een bakje koffie!

Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop of mail je sollicitatie naar info@bakkerbas.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 24 - 38 per week

Rooster:

Flexibele werkuren
Flexibel werkrooster
ma-vr
Nachtdienst
Weekendbeschikbaarheid

Bakker Bas

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot middernacht geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal