E-nummer vrij

Ontdek de smaak en kwaliteit van onze speciaal geselecteerde broodproducten, allemaal vrij van e-nummers en verrijkt met natuurlijke groenten en fruit.
Ons volkorenbrood biedt een voedzame start van de dag, terwijl ons meergranenbrood boordevol vezels en vitamines zit. Probeer onze authentieke Italiaanse breekbroden voor een heerlijke aanvulling op elke maaltijd, en creƫer de perfecte pizza met onze naturel pizzabodems. Kies voor gezonde, natuurlijke en smaakvolle opties die perfect passen bij een bewuste levensstijl.

Volkorenbrood
Geniet van ons heerlijke volkorenbrood, vrij van e-nummers en boordevol natuurlijke ingrediĆ«nten. Verrijkt met zoete aardappel voor extra smaak en voedingswaarde. Perfect voor een gezonde start van je dag!”

Meergranenbrood
Proef de rijke smaak van ons meergranenbrood, zonder e-nummers en met toegevoegde groenten. Dit voedzame brood zit vol met natuurlijke vezels en vitamines, ideaal voor een energieke dag.”

Italiaanse Breekbroden
Ontdek de authentieke smaak van onze Italiaanse breekbroden, volledig vrij van e-nummers. Verrijkt met groenten, voor een heerlijke en gezonde aanvulling op elke maaltijd.”

Pizzabodems Naturel
Maak de perfecte pizza met onze pizzabodems naturel, vrij van e-nummers en verrijkt met zoete aardappel. Een gezonde basis voor jouw creatieve pizza-creaties, vol smaak en zonder kunstmatige toevoegingen.

Bakker Bas

Uiterste besteltijd
U kunt op dit moment bestellingen voor maandag plaatsen.

Veilig betalen
iDeal